Аида

Гимнастичките от “Аида” с Коледно тържество, стягат голям турнир в Хасково

Състезателките на хасковския клуб по художествена гимнастика “Аида” с президент Яна Михайлова показаха тази вечер в салона на ОУ “Христо Смирненски” част от шампионските си съчетания на Коледно тържество.

Гимнастички

Силно представяне на гимнастичките на “Зимни принцеси” и гимнастрадата

Грациите на хасковския клуб по художествена гимнастика “Аида” и “Афродита” – Димитровград с президент Яна Михайлова се представиха силно на две състезания във Велико Търново.

Гимнастички

Нови медали за гимнастичките от Купа “Гълъбово”

Състезателките на хасковския клуб по художествена гимнастика “Аида” и димитровградския “Афродита” се представиха силно на Детския турнир за купа “Гълъбово”, организиран от местния клуб.

Аида

Златни медали за грациите на “Аида” от държавното в София

Отлично представяне записаха състезателките на хасковския клуб по художествена гимнастика “Аида” с президент Яна Михайлова на Държавното първенство по естетическа и групова гимнастика, организирано от клуб “Академик” – София.

Аида

Гимнастичките от “Аида” с пореден международен турнир

Състезателките от хасковския спортен клуб по художествена гимнастика “Аида” с президент Яна Михайлова записаха поредното си участие на международен турнир, този път на “Тракия – Елит” в Пловдив.

Гимнастички

Гимнастичките от “Аида” и “Афродита” с пълен комплект медали от Сараево

Успешно приключи поредният за тази година турнир за гимнастичките на спортните клубове “Аида” – Хасково и “Афродита”- Димитровград с президент Яна Михайлова, за които това беше и първият международен.