Горяна

Горяна Стоева ще се боксира на Олимпиадата в Буенос Айрес

Българският бокс ще има представител на III Летни младежки олимпийски игри в Буенос Айрес през септември. Това е боксьорката на хасковския клуб “Севдалин Василев” Горяна Стоева, съобщават от федерацията.

Горяна Стоева

Горяна Стоева стана вицешампионка на Европейското по бокс

Състезателката на хасковския клуб “Севдалин Василев” Горяна Стоева спечели сребърен медал от европейското първенство по бокс за младежи и девойки в Италия, съобщават от федерацията.

Горяна

Горяна ще се боксира за европейската титла в Италия

Състезателката на хасковския клуб “Севдалин Василев” Горяна Стоева се класира за финала в категория до 51 кг. на европейското първенство по бокс за младежи и девойки, което се провежда в […]

Бокс

Три златни медала за боксьорките от държавното, Горяна се стяга за световното в Индия

Три златни медала спечелиха боксьорките на хасковския клуб “Севдалин Василев” на Държавното лично-отборно първенство за девойки и жени в Пловдив, съобщи за Haskovo.info треньорът Людмил Димитров.

Бокс

Емирджан се готви за Европейското, Горяна тръгва за Германия

Носителят на 6 поредни титли от държавни първенства по бокс Емирджан Мехмед (63 кг.) провежда усилени тренировки със своите съотборници в хасковския клуб “Севдалин Василев”.

Бокс

Общинският съвет гласува по 2000 лв. награда за еврошампионките Горяна и Петя

С по 2000 лв. да бъдат наградени златните медалистки от Европейските първенства по бокс и борба, съответно Горяна Стоева и Петя Делчева, приеха хасковските общински съветници.