Сесия

След 3-часов дебат общинският съвет пак прие парите за спорт и култура

След близо 3-часов дебат общинският съвет отново прие докладната, внесена от ГЕРБ и върната от кмета Добри Беливанов за дофинансирането на детско-юношеския спорт и културата в общината.

Среща

Спортът и културата призоваха Беливанов да ги финансира

Представители на спортни клубове и културни институции в Хасково призоваха кмета Добри Беливанов да не обжалва допълнителното финансиране, предвидено за тях. Това стана на среща с областния управител Станислав Дечев.

Добри Беливанов

Беливанов връща на общинския съвет докладната за парите за спорт и култура, взети от видеонаблюдението

Кметът Добри Беливанов внесе възражение срещу решението на общинския съвет от последната сесия, с което пари, предвидени за видеонаблюдението, бяха прехвърлени за развитието на детско-юношенския спорт и културата.

Бойко Борисов

Борисов в Минерални бани: Беливанов премина в друг отбор, но всеки трябва да си носи отговорността за решенията

Министър-председателят и председател на ГЕРБ Бойко Борисов участва в регионалната политическа академия на МГЕРБ, която се провежда в хасковските Минерални бани, съобщават от пресслужбата на партията.

Община

Общината ще поеме част от разходите за издръжка на по-големите деца в забавачките

С цел финансово облекчение на родителите на децата в задължителните предучилищни групи в детските градини, според възможностите на финансовата рамка на новия бюджет, общината възнамерява да поеме част от разходите […]

Градина

Хасковски майки: Хранят децата ни еднакво, а плащаме различно за забавачка

Хасковски майки се жалваха пред Haskovo.info, че въпреки предизборното обещание на кмета Добри Беливанов, че ще се намалят таксите за детските градини, те все още са непроменени.