Хороскоп

Хороскоп за 30 май 2017
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Много хубав ден за ново начало. Ще имате достатъчно сила и увереност, ще откривате възможностите бързои лесно. Просто не прибързвайте, особено с изводите. Преценявайте трезво, не емоционално.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Вие просто сте длъжни да се радвате на живота. Дайте си сметка с колко много неща разполагате, а колко малко реално са ви нужни, за да се чувствате щастливи.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Чуден ден. Много подходящ за нови начала, за срещи и пътувания. Думите ви ще идват лесно и ще сте особено чаровни и убедителни. Най-важното е да знаете за какво да ги използвате.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Силата е във вас, използвайте я понай-добрия начин. Ще имате достатъчно отговорности, но важното е да ги подредите по приоритети. Създайте си ритъм и госледвайте. Не забравяйте и да сидадете почивка.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ще усещате сила и желание за промени. Не правете прекалено много неща, защото няма да успеете да завършите нито едно. Изберете си най-любимото и му се посветете.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Прекалено чувствителни и раними сте днес, въпреки че няма да искате това да се забелязва. Спомнете си случаите, в които сте се справяли с трудна ситуация и ги визуализирайте. Върнете силата си обратно.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Свободата има много измерения, но е съществено важна, за да се чувствате щастливи. Успехът всъщност е лична работа и в крайна сметка е свързан с личното ви удовлетворение. Търсете първо него, тогава всичко останало ще се нареди.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Открийте и покажете своята автентичност. Именно тя е, която ви дава стойност и ви прави различни и уникални. Не си струва да се правите или да имитирате някой друг, бъдете себе си.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Един ден на разширение и шансове. Късметът отново е с вас и отново ви отваря вратите и сърцата на хората. А вие просто не създавайте грешни очаквания. Обещавайте разумно.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес сте готови дори със себе си да поспорите. А през това време губите време. Не хабете енергия за самообвинения, вложете я в развитието си.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Другите ще проявяват загриженост и внимание към вас. Не драматизирайте излишно, просто позволете да направят нещо хубаво за вас, заслужили сте го.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Интуицията ви днес ще работи много мощно, доверете й се. Предчувствията ви са много ценни, просто не ги натрапвайте. Използвайте знанието, за да се подготвите за правилните неща.
Хороскопи от astro5.net