Регион

Оперираха жената с двата тумора в мозъка, близките търсят пари за инжекции

61-годишната Яна Василева от Димитровград, за която Haskovo.info писа, че е с тежката диагноза тумор в мозъка, вече е оперирана в софийската болница „Токуда“.

Преди около две седмици близките й търсеха 1300 лв. за възстановяване на здравните й права, което благодарение на дарители и кредит бе направено.

При операцията е отстранен 60% от големия тумор, а малкият не е премахван. Предстои назначаването на последваща терапия. Дотогава жената е изписана, но според близките й е в тежко състояние. На Яна са й изписани 10 вида хапчета и инжекции, които струват 95 лв. за 10 дни. Скоро ще са нужни и средства за допълнителните процедури.

Семейството няма тези средства, няма възможност да изтегли нов кредит и моли всички хора, които имат възможност да помогнат.

Банкова сметка:

УниКредит Булбанк
BIC UNCRBGSF
IBAN сметка BG02UNCR70001522645603
Яна Йовчева Василева

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button