Хасково

Трима нелегални и Ауди с пренабити номера на границата

Снимка от МВРГранични полицаи открили трима нелегални имигранти, скрити сред товара на камион, идващ от Турция, съобщават от пресцентъра на МВР.

Вчера следобед на ГКПП Капитан Андреево на влизане в страната е спрян товарен автомобил с турска регистрация, управляван с пълномощно от 51-годишен турски гражданин. При проверката служители на „Гранична полиция“ открили в ремаркето двама сирийски граждани на 18 и 28 години и 27-годишен иракчанин.

Те са задържани със заповеди и са настанени в помещението за временно задържане към ГПУ Свиленград.

Снощи около 22 часа служители на „Гранична полиция“ на Капитан Андреево спрели на излизане от страната лек автомобил „Ауди“ с румънска регистрация. Колата управлявал 40- годишен румънски гражданин, придружаван от спътник на 47 години.

Експертна справка установила, че има интервенция върху номера на рамата. Автомобилът е иззет с протокол и е предаден на ГПУ Свиленград. Двамата румънци са задържани.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button