Хасково

Г. Иванов: Смяната на ръководството на ГЕРБ е добре за общината

Георги ИвановСмяната на областния координатор на ГЕРБ трябва да е началото на промяната в политиката на партията, коментира днес кметът на Хасково Георги Иванов. Той заяви, че е оптимист за работата на общината след като Иво Димов зае поста на Иван Петров.

След вчерашния анонс на Иво Димов, че ще търси разговори с Георги Иванов и няма да води война на всяка цена, днес Иванов заяви, че нещата вероятно ще се успокоят, но нищо коренно няма да се промени. Атаките срещу личността Георги Иванов дори ще се засилят, смята кметът. Според него за това говорели всички предприети досега мерки като оспорване на решения и сигнали в прокуратурата.

След назначаването на Иво Димов за областен координатор на ГЕРБ двамата с Георги Иванов вече са водили разговори в качеството им на кметове на Димитровград и Хасково. Това е станало вчера, когато са обсъдили общ проект на няколко съседни общини за развитието на туризма в региона.

Не съм имал лоши отношения с държавната власт, а с един конкретен човек, каза днес Иванов, визирайки Иван Петров. Аз бях обвиняван във всичко онова, което вършеше Петров. Щом Петров казва, че аз ще търся спасение в парламента на следващите избори, значи той знае как се прави това, намекна хасковският градочаналник и заяви, че не вижда своето апмплоа в Народното събрание. Там мога единствено да съм дежурен по карти, каза Иванов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
12.01.2012 18:59 18:59

ВЕЧЕ ГЕРБ НЯМА ДА НАЛИТА С РОГА,А С ЕЗИКА!!!!!!!
ТАКА Е,А И ЗАЩО ДА СЕ УЧУДВАМЕ СЛЕД,КАТО ГЕЙОВЕТЕ В ПАРЛАМЕНТА СА МНОЗИНСТВО.А ДА ИЗВИНЯВАМ СЕ,ЧЕ ПРЕНЕБРЕГНАХ ЛЕЗБОЕЛИТА,СОРИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ…….

лули
лули
12.01.2012 19:36 19:36

това е началото на края на герб ако се поведат с кмета на другите избори няма кой да ги подкрепи щом са с иванов ще останат сами потопени са сто процента този иво сигорно е такъв като иванов те се надушват срама нямат бе сега му тръгват делата господ си знае работата

Анонимен
Анонимен
12.01.2012 19:37 19:37

НОВИЯ ДЕВИЗ СИГУРНО ЩЕ Е: „С ЛИЗАНЕ И СВИРКИ НАПРЕД КЪМ НОВИ ДАЛАВЕРИ“. ЯВНО НА ГЕРБ СА ИМ ОКАПАЛИ РОГИТЕ. АМА И ДУПЕ ДА ДАВАТ, НА КАЙМАКАМИН ГЬОРГИ МУ Е ВСЕ ТАЯ.

баба
баба
12.01.2012 19:40 19:40

Браво на Г.Иванов!Последната партия на местно ниво,която му се опъваше вече е разбита!Няма ги БСП,Няма ги СДС ,няма ги ДПС, дойде реда и на ГЕРБ!На другите избори и двама съветника няма да имат! Пропуснах и НДСВ

хасковрийка
хасковрийка
12.01.2012 21:15 21:15

Ако незнайте хасковлии да ви светна!Попитайте кмета Иванов ,има ли фирма със Иво Димов,някои незнаят,но има хора които знаят.Сами си направете извода.Там кадето се е завъртял кмета,всички е потопил.Прав е „баба“,той разби всички партии.Това я чака и Герб!!!

гост
гост
09.03.2012 9:37 9:37

Всички хасковлии му изписват вежди на Георги Иванов като го избират … че да не вземе да обеднее горкия … а той си ви манипулира както му е изгодно …слага ,маха , тъпче , заплашва …

Back to top button