Хасково

БСП не успя да избере заместници на Стефан Танев

Стефан ТаневОбластният съвет на БСП – Хасково не успя да избере снощи заместник на председателя Стефан Танев и секретар на организацията. Причината – червените от Хасково поискали време за консултации, за да могат да издигнат свои представители в областния съвет, обясни пред Haskovo.info Стефан Танев.

Три часа е продължило събранието снощи. На него все пак се е взело решение да бъдат сформирани 9 помощни съвета – по икономически въпрос, по финанси и бюджет, по изборно законодателство и правни въпроси, по местно самоуправление, по земеделие и развитие на селски райони, по социална политика, по младежка политика, за работа с политически структури, неправителствен сектор и коалиционна политика и по регионална политика, инфраструктура и екология.

В рамките на две седмици Областният съвет на БСП – Хасково ще заседава отново. Тогава се очаква да станат ясни имената на заместниците на новоизбрания лидер Стефан Танев и секретар на регионалното ръководство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БКП
БКП
19.09.2012 21:03 21:03

Танев,ти що не си ходиш в Ив.градчий чеп търсиш тука?

Back to top button