Регион

Мерцедес изгоря в Добрич, роми подпалиха кантон на гарата

Пожарна, архивМерцедес C класа е изгорял тази нощ в димитровското село Добрич, съобщиха за Haskovo.info от Областната противопожарна служба.

Огънят лумнал минути преди 3:00 часа. Един екип огнеборци са се включили в гасенето на пламъците, но не могли да спасят возилото.

По всяка вероятност става въпрос за умишлен палеж. Днес предстои да бъде извършен повторен оглед на возилото, което е с английска регистрация, уточниха от полицията.

Вчера е регистриран и пожар в кантон край хасковската жп гара. Според свидетели, минути преди да започнат да излизат пушеци от помещението, роми са били забелязани да излизат от кантона. Изпепелени са 5 кв. м. от паркета. Кантона е спасен.

Със затоплянето на времето са зачестили и пожарите в сухи треви и отпадъци, става ясно от бюлетина на Областната противопожарна служба. През последните 6 дни са  регистрирани 12 случая в общините Хасково, Свиленград, Харманли, Симеоновград, Димитровград и Минерални бани.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button