Любопитно

Хасковлия играе за награда от НАП с 23 000 касови бележки

3700 хасковлии играят за награда от Лотарията на Агенцията за приходи, съобщават от хасковския офис на НАП.

Регистрираните от тях 870 000 касови бележки осветляват приходи от продажби над 10 млн. лв. Сред рекордьорите в страната с най-много бележки е хасковлия, който има завидните 23 370 записани фискални бона.

Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 г, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16 ноември 2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност.

От офиса на НАП в Хасково напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.
Касова бележка за 5 лв. донесе късмет на Манол Узунов от Пловдив. Победителят в седмичната лотария получи нов смарт телефон с четириядрен процесор и 2 СИМ-карти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Данъкоплатец
Данъкоплатец
29.06.2016 19:13 19:13

Що за глупост – осветили 10 милона. Значи до сега всичко това се е криело. Напротив огромния брой регистрирани бележки са от търговци които си ги издават и си регистрират оборотите. Тези 23000 бележки да не би да ги е платил. Всичко от кошовете на бензиностанциите. Защо данъчните не изнесат статистика от кой сектор на бизнеса са бележките. Ще лъсне че нищо не са осветлили

Back to top button