Хасково

Две катастрофи в Хасковско до обяд, жена си спука черепа вкъщи

Две катастрофи с пострадали станаха до обяд в региона, съобщиха за Haskovo.info от МБАЛ-Хасково.

Сутринта край Димитровград е катастрофирало семейство гастарбайтери. Две деца, две жени и мъж – турци, живеещи в Белгия са били докарани с димитровградски линейки до хасковското Спешно. Те са били с охлузвания, една от жените с рана на главата и след като са обработени са продължили пътя са към Белгия, където живеят.

Малко по-късно в Хасково стана катастрофа с мотор с двама пострадали. Тук с повече наранявания е жена, която е с охлузвания по ръцете и краката и също бе изписана за домашно лечение. По нейните думи пред лекарите от мотора й вече не ставало нищо.

Димитровградчанка пък пострада при падане вкъщи. Жената сподели, че е изгоряла на плаж, след което й прилошало и паднала. Прегледът със скенер показа спукване на черепа, като следват допълнителни изследвания в хирургия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.07.2016 19:32 19:32

Трафика е отвратителен. Толкова много коли по магистралата не съм виждал откакто е построена

Back to top button