Любопитно

ТИР вози младоженци, сватба без букети в Харманли

ТИР вози младоженци в Харманли до сватбата им в ресторанта, съобщава „Сакар нюз“.

Една от най-пищните сватби в града се проведе в края на седмицата. Булката Виолета смени 10 тоалета, под звуците на няколко оркестъра, имаше и диджей.

За звездите на тържеството специално бе оборудван ТИР, украсен с бял и червен воал и две кресла, пак в бяло и червено, на които седяха младоженците. Миналата година Рамадан, бащата на Виолета, нае каляска, която кара дъщеря му на абитуриентския бал.

Сватби

Малко по-рано да отделят пари за благотворителни каузи, вместо да им купуват и подаряват букети призоваха младоженци, които правиха сватби през юни. Единият случай е в Тополовград, а другият – в Харманли.

В сакарския град Калина и Николай Станилови помолиха гостите на сватбеното им тържество вместо да им носят букети, да купят пособия за рисуване, които да дарят на детската градина. Това се възприе добре и сега всички групи от ОДЗ „Щастливо детство“ – Тополовград, вече имат блокчета за рисуване, скицници, водни бои, флумастери, пъзели и други неща пособия. На другия ден младоженците заминаха с кумовете на сватбено пътешествие в Гърция, а родителите им занесоха пособията в градината. Младото семейство Калина и Николай живее в София, а сватбата им бе в Тополовград.

В Харманли на 25 юни бе сватбата на Петър и Нина Стоянови. По идея на младоженците вместо букети, гостите дадоха пари за лечението на 14-годишната Саня. Събраната сума е 900 лв., която младоженците внесоха в сметката на болното момиче, която чака за лечение в чужбина.
И двамата работят в аптека „Катя Стоянова“ – Харманли.

Все повече семейства се решават на подобна благотворителна инициатива. Те предупреждават своите гости вместо 5-10-15 лв., които ще дадат за букети и ще увяхнат след 3 дни, парите да се съберат и дадат за някаква кауза.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЦИГАНСКА РАБОТА
ЦИГАНСКА РАБОТА
18.07.2016 14:27 14:27

ЦИГАНСКА РАБОТА

Чавдар Оцетаров
Чавдар Оцетаров
24.09.2016 19:40 19:40

Да са живи и здрави Калина и Николай Станилови, Петър и Нина Стоянови…. и и техните цветя да се появят в детските колички.

Сватбар
Сватбар
24.09.2016 20:10 20:10

Сватбари бе

Back to top button