Регион

25-годишен е с 4 избити зъба след удар с Фолксваген в мост

25-годишен шофьор е ранен след катастрофа тази сутрин, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал в 1:35 часа, когато любимчанинът е управлявал лек автомобил Фолксваген в посока от Свиленград към Любимец.

На десен завой е загул контрола, минал е в ляво на пътя и се е ударил в бетонов мост, след което се е преобърнал извън платното. Той е със съмнения за счупени глезени на двата крака, 4 изкъртени предни зъби и болки в областта на кръста. Настанен в МБАЛ Хасково.

Мотоциклетист и спътникът му са без опасност за живота след пътен инцидент. Катастрофата е станала вчера в 19:40 часа на пътя Хасково – Кърджали. 33-годишен хасковлия е шофирал мотоциклет Ямаха с несъобразена скорост, загубил е контрол и е паднал в дясно от пътя. От удара, водачът е с охлузване на ляв крак и лява ръка. Пострадал е и возещият се зад него 28-годишен мъж – с контузно-разкъсни рани на ляво стъпало, ляво коляно и лява ръка. Прегледани са и са освободени за домашно лечение.

Без опасност за живота е 32-годишен мъж от село Войводово след произшествие. Пострадалият е шофирал лек автомобил Хюндай на пътя Хасково – Кърджали. Поради неспъзване на дистанция е ударил движещ се пред него трактор Зетор, управвляван от 40-годишен узунджовец. От удара, леката кола е отскочила, преминала е в лявата лента, където е ударена от Фолксваген Пасат, шофиран от 39-годишен мъж. Водачът на Хюндая е с охлузни наранявания на дясна ръка и крак, прегледан в МБАЛ и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button