Спорт

Хасковлия в топ форма за Европейското, 4 боксьорки влизат в националния

Хасковлията Емирджан Мехмед – Галантния е в топ форма в навечерието на Европейското първенство по бокс в Загреб, Хърватска, заяви пред Haskovo.info треньорът му в клуб „Севдалин Василев“ Людмил Димитров.

14-годишният талант в кат. 59 кг. има през сезона 7 победи от 7 двубоя, както и шест победи в първите два дни от лагера с националния отбор.

Първенството ще се проведе от 23 юли до 1 август.

На 2 август Димитров планира да заведе на лагера на националния и четири от своите боксьорки при девойките. Това са Десислава Дойчева, Горяна Стоева, Силвия Димова и Добрина Георгиева.

Очакванията са и те да бъдат одобрени за участие на Европейското при девойките което ще е през септември засега в Турция.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.07.2016 14:26 14:26

Нека припомним и ние на Людмил Димитров-ТОЗИ ПАЛЯЧО , както и на некомпетентния журналист, написал тази смешна статия за АЛЕКСАНДЪР КАЛИНОВ- ДВА ПЪТИ ТРЕТИ НА ЕВРОПЕЙСКО И СТАНИМИР ДЕЛЧЕВ С ЕДНО ТРЕТО И ЕДНО ПЕТО МЯСТО И ДВАМАТА ОТ ( БОКСОВ КЛУБ ХАСКОВО).

мечката
мечката
22.07.2016 13:34 13:34

Абе я си гледайте работата те са тренирали при людмил димитров

А.Калинов
А.Калинов
22.07.2016 21:22 21:22

Здравейте. Искам да кажа,че моя треньор,както и на Станимир Делчев е МЛАДЕН СТАЛЕВ. Относно твърдението на Любо мога да кажа,че това е изключетелно долно- да заличаваш с подобни изказването успехите и изявите на изявени спортисти…
Любо,всички знаем,че много ти шари езика,но точно това аз лично не го очаквах. За да изпъкнат твойте състезатели , да говориш такива простотии. Това показва що за „треньор“ си!

Е.Озджан
Е.Озджан
22.07.2016 23:56 23:56

Вие всичките можи само да си гледате работата най добрият трениор людмил димитров

Истината
Истината
23.07.2016 18:15 18:15

За опресняване на паметта на всички, включително и на хасковските медии: „При юношите и девойките спортист на годината стана Александър Калинов – състезател на боксов клуб “Хасково” и национален състезател по бокс, бронзов медалист от Европейско първенство“. Източник: http://haskovo.info/16008/ Всички коментари вече са излишни. Казах!

Back to top button