Хасково

Дете падна от гаражите зад „Рилски“, напрежение в квартала

Малко дете е паднало преди 4 дни от покривите на гаражите зад хасковското ОУ „Св. Иван Рилски“, алармира майката в една от социалните мрежи.

Според жената не е редно гаражите да са продължение на детската площадка. По нейните думи е цяло чудо, че дъщеря й не е пострадала сериозно при падането от 4 метра височина.

Собственици на гаражите заявиха пред Haskovo.info, че отгоре има поставени заграждения.

Покривите на гаражите обаче се използвали за игра на децата от 7 – 8 г. Хората се жалваха, че палавите малчугани замервали колите им с камъни. Виновни за това пък били и майките им, които стоели на кафето в парка и оставяли децата си без надзор.

„Всички сме вдигнали ръце от тези деца. Нас също никой не ни е питал дали искаме върху нашите гаражи да се играе и има заграждание“, коментира жена от гараж, превърнат в офис.

От въпросното заведение заявиха, че също нямат представа кой е монтирал парапетите над гаражите и уточниха, че тяхна грижа е единствено площадката преди тях, която е оградена с мрежи.

Клиенти на заведението коментираха, че просто трябва да се препречат входовете към покривите на гаражите за да не могат децата да стигат до там.

Гаражи

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ружа.
Ружа.
21.07.2016 23:14 23:14

Тия майки като отидат в парка да си гледат внимателно децата, не да седят на кафето и да си клюкарят и децата им остават без никакъв надзор. После какво било станало, кой бил виновен, кой не знам още какво. Търсят вината навсякъде другаде, но не и у себе си.

54
54
22.07.2016 0:29 0:29

Много нахални и разглезени деца играят там. Хора, стягайте си децата и ги възпитавайте!!

Back to top button