Любопитно

Димитровградчанин издаде фентъзи роман „Кръстопът“

Новият български фентъзи роман „Кръстопът“ е дело на Димитър Запрянов от Димитровград.

Интиресното четиво описва краткия и еднообразен живот на Гарет, който бива смущаван от сън със странни облени в светлина същества. Сънят не му дава мира и обсебва мислите му в продължение на седмици.

Една нощ докато е на купон му се привиждат странните същества, но този път в будно състояние. Разстроен от случващото се той излиза на въздух, но не след дълго силно главоболие го приковава на земята. Когато отново отваря очи вече не се намира в шумния и задръстен от газове на автомобили град, а на странно пустинно място в небето над което греят три слънца.

Гарет трябва да разбере какво е това място, да оцелее от опасностите които дебнат там и ако е възможно да се върне към скучния си и еднообразен живот.

По време на пътуването си той ще научи много неща за себе си, които могат да го унищожат ако им позволи.

Запрянов е на 25 г. и е завършил бакалавър Икономика на индустрията в Стопанската академия в Свищов и магистър Бизнеспланиране в същия университет. Книгата започва да пише през 2011 г. и я завършва през 2013-а.

„След това имаше две години през които се опитвах да я издам чрез различни издателства и накрая реших, че сам ще финансирам всичко. На 29 юни 2016 г. книгата вече беше факт“, разказа пред Haskovo.info авторът.

Засега „Кръстопът“ може да бъде поръчан само от Димитър Запрянов, но той има амбицията да я пусне и по книжарниците.

Книга

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button