Хасково

Хасково остава без тролеи заради санитарна сеч в сряда до обяд

Тролеите в Хаково няма да се движат в сряда до обяд, съобщават на пътниците от „Тролейбусен транспорт“.

Причината е необходимост от извършването на санитарна сеч по трасето на контактната мрежа.

Докато трае премахването на клоните от дърветата ще бъде изключено електричеството по жиците.

Така на 27 юли от 9 до 11 часа няма да бъдат изпълнявани курсовете на тролеи 108 и 308.

От ръководството на „Тролейбусен транспорт“ заявиха пред Haskovo.info, че санитарната сеч ще е по бул. „Съединение“ в района на КАТ. Предварителните планове били работата да продължи и в следобедните часове, но от фирмата гарантирали, че ще се справят до обяд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Г-н Генчев
Г-н Генчев
27.07.2016 1:13 1:13

То едни тролей….

Денчев
Денчев
27.07.2016 10:40 10:40
Отговор до  Г-н Генчев

В откъсания ПАзарджик купиха чисто нови мотриси, а тук слушаме какво мислят разни бизнесмени. Народът вечно недоволен – ами като избирате гледайте и мислете, не вярвайте на сладки лъжи. Кметът се изказа, че един вид с времето ще се ликвидира ТТ, тъй като нямало нужда – по-скоро една фирма иска да гушне градския транспорт, а пък никой явно няма келепир да участва по ОП Транспорт….

А кога???
А кога???
27.07.2016 10:05 10:05

А кога ще има санитарна сеч за Наска Ангелова от общежитието. Ще я пенсионирате ли най-сетне тая пом.директорка бе. Аман от властни и алчни командирки в пенсионна възраст, дето никой не ги иска, ама те се смятат за незаменими, щото връзките им железни. Голяма натискация и големи золуми. Стига вече де.

До Денчев
До Денчев
27.07.2016 14:48 14:48

Тогава защо не се реализира проекта за тролейбусната линия до кв. Болярово до край, за да се избегне ликвидацията на ТТ?

Back to top button