Регион

Малчугани крадат дамски чанти от кафенетата

Непълнолетни са започнали да крадат в отпускарския сезон дамски чанти от клиентки по кафенетата. За такъв случай съобщават от полицията.

15-годишно момче е хванато след кражба на чанта от 29-годишна жена в заведение на димитровградската ул. „Емилиян Станев“.

В чантата имало ллични документи, дебитна карта, 70 лв., 30-грамов сребърен синджир и ключове.

След описание на потърпевшата млада жена, момчето е установено. Той е признал за деянието си и е посочил местата, на които е изхвърлил инкриминираните вещи.

Безакцизни цигари и тютюн пък са иззели полицаи от Димитровград и Свиленград. При проверка на жилище на ул. „Гросето“ в Димитровград, криминалистите са намерили 5 кг. изсушена листна маса с мирис на тютюн, разпределена в 10 торбички.

Собственичката му – 35-годишна жена го е предала с протокол. В Свиленград са иззети 200 цигари от частен дом на ул. „Ал. Кипров“, за което на 52-годишната обитателка на дома е съставен акт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button