Хасково

Красив концерт даде шанс за живот на Ивка

Десетки талантливи изпълнители се включиха в благотворителния концерт за набиране на средства за терапията на 2-годишната Иванина от с. Въгларово.

В хасковската зала „Дружба“ се представиха „Орион бенд“, младите певици от школата при ДНА с ръководители Елена Беделева и Дияна Кордова, „Тангра“, „Рона“, „Мега спорт“, карате клуб „Торнадо“, танцовите клубове „Воденица“,“Дива“, танцова школа „Славяни“ и ансамбъл „Китна Тракия“. Пред залата имаше благотворителен базар на красиви изделия.

Haskovo.info припомня, че момиченцето страда от злокачествено заболяване. Преди дни бе извършена животоспасяващата операция. Сега на Ивка й предстои скъпоструваща терапия, за която са нужни средства.

Организаторите на концерта благодариха на дарителите внесли 26 000 евро по сметката на бащата и на #жороспаси за преведените 33 399 лв.

„Тя е малко момиче с голяма жажда за живот. Нека всички се помолим за Ивка на великия лечител Свети Пантелеймон, чийто ден се чества днес“, призоваха организаторите на благородната инициатива.

Всеки, който иска да помогне за възстановяването на Ивка може да извърши и банков превод по сметката на баща й:

Иван Демирев Иванов
Банка: ЦКБ
IBAN: BG14CECB979040C1845200
BIC: CECBBGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button