Хасково

Мерцедес и Рено се нацелиха до складовете, един е в болница

Хасковски Мерцедес и Рено с благоевградска регистрация се удариха по обяд на бул. „Съединение“ до складовата зона.

При инцидента са смачкани странично предниците на двата автомобила, а шофьорът на Реното е откаран в Спешно на хасковската болница. По първоначална информация той е контузен в ръката.

Водачът на Мерцедеса пък обясни пред Haskovo.info, че бил отбил до входа на склада за дърва и като потеглил, при опит да се включи в движението по натоварения булевард, бил нацелен от Реното. По неговите думи френското возило се е движило много бързо и той не го видял.

Полицията е на мястото на инцидента, като предстои тестването на шофьорите с дрегер.

Катастрофа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
шофьор
шофьор
28.07.2016 16:29 16:29

Като гледам снимката, синият „Мерцедес“ категорично излиза неправилно на платното. Категорично е виновен за ПТП – то!И на това место КАТ Хасково е крайно време да регулира движението по най-съвременния и безопасен начин!

Sluchsen
Sluchsen
28.07.2016 18:43 18:43

Az kato minah neska ot tam mercedesa napravo su se beshe nagodil na rendaka a i taka shte e dokato takiva hora kato tozi s mercedesa si kupuvat knijkite

али
али
28.07.2016 19:35 19:35

Ава вий не знайте ли че кат видте мерцедес сичките коли тряа да са отбиват отсрани на шошето ва?

Back to top button