Хасково

18-годишен с Фолксваген блъсна пешеходка в локалното на „Орфей“

18-годишен хасковлия с Фолксваген е блъснал пешеходка в локалното платно на кв. „Орфей“ в областния град, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал привечер, като младежът е шофирал с несъобразена скорост и е ударил 55-годишната жена, която е била на метър от разделителния остров на пътното платно.

От удара, жената е с порезна рана на главата и натъртвания в областта на гръдния кош. Тя е настанена в хасковската Хирургия без опасност за живота.

Димитровградските полицаи пък са арестували 37-годишен шофьор от Нова Загора с 1.9 промила алкохол в кръвта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хузер
Хузер
29.07.2016 13:58 13:58

Офф омръзна ми вече мене самия щяха да ме ударят на няколко пъти, понеже съм млад и реагирах. До кога? Трябва ли всеки да си вземе оръжие и да стреля тези убийци, които не стига че не спазват правилата и са нагли -псуват и бягат от горе? Питам до кога? Полицейски патрул седи по центъра спира случайните за пари, а на десетки метра до тях един се е паркирал върху пешеходна, друг отнема предимството на пешеходци и псува, трети се е паркирал на тротоар, а униформените се перкат с стоп в ръка все едно са на сцена! Един свестен човек няма ли в БГ, който да се бори? Страхливци и комплексиран народ! Гъзари с 5 лева за бензин и евтина пица! Тъпи чалгаджии! Дано скоро ликвидират тая държавица или да станем колония на Германия или Англия.. няма смисъл! На празно се надяваме.. просто народа не е стока а малцинството свестни не могат да се преборят или нямат куража.. просто глупавите нагли получовеци надделяват, многократно..

Back to top button