Хасково

Порой наводни улици и магазинчета в Хасково, закъсаха коли

Проливен дъжд се изля в ранния следобед над Хасково и наводни много улици и няколко магазинчета в областния град.

За 14 минути в южната част на града, където е и метеорологичната обсерватория се изляха 15 литра на квадратен метър, но валежът бе по-интензивен в центъра и северните квартали на Хасково.

В началото валя и град, а вятърът бе с пулсации до 20 метра в секунда и пречупи много клони. По време на бурята пък температурата падна от 30.8 до 20 градуса, съобщиха от метеорологичната обсерватория.

Порой

В няколкщо хасковски квартала за кратко нямаше ток.

Едно от най-невралгичните места в Хасково за пореден път бе бул. „България“, където шахтите се запушиха и водата се вдигна много. Няколко коли закъсаха, а останалите преминаваха трудно.

Порой

От областната противопожарна служба съобщиха за Haskovo.info, че нямат сериозни сигнали след бурята.

Порой

Порой

Порой

Порой

Порой

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ел.
ел.
02.07.2016 19:03 19:03

това е от години…. лично аз поне 5 пъти съм попада ла в такова преливане. Кметовете нехаят… Трябва вече да свикнем, че плащаме за нещо , което ВЕРОЯТНО може дасе изпълни, но по-скоро НЕ

В и К
В и К
02.07.2016 19:08 19:08

Георги Иванов пак е виновен!

SosoRy
SosoRy
02.07.2016 19:12 19:12

Хубава работа…

финакорп
финакорп
02.07.2016 23:10 23:10

Сладки обещания – празни приказки! За 8 месеца нищо ново, че и по-зле! За какво трябваше да се радваме, че някои мишки си оплетоха кошницата за пореден път ли?

Stanislav
Stanislav
03.07.2016 12:31 12:31

Заливането на платното и околните сгради при хотел Родопи при проливен дъжд е от много години от първите мандати на Георги Иванов. Той понеже винаги е воювал с държавата и държавните институции в своя си интерес и това не го е интересувал, но от една година града се управлява от ГЕРБ. Какво направи ГЕРБ, освен Делянчо да си назначи роднините по държавната и местна власт, те са изключително некомпетентни, даже толкова слаб административен капацитет не помня да е имало в Хасково. По въпроса с наводнението при хотел Родопи, къде е ВИК това е техен проблем и на Общината, но с този измислен роднина на бащата на Делян Добрев, Тодор Марков , който си е купил диплом за висше образование от Русия и не е управлявал и двама човека, няма какво да се очаква, освен да е мюре за поредното ограбаване на ВИК Хасково.

Култура ми Янко
Култура ми Янко
04.07.2016 9:57 9:57

Не съм вярвал, че ще го кажа, но на такъв народ-такова управление се полага!
А относно г-н екс кмета Г. Иванов! Ооооо кметът! Та той, когато беше кмет не можеше да припариш до стълбите на общината, камоли с него да говориш или дори мейл да пратиш, абсурд! Сега обаче ходи по улиците, усмихва се, с бабите говори чак!? Малко пропаганда, малко празни приказки, агитира тоя и оня, които не са се махнали от общината да го направят, та да можела работата на общината да закъса и да останат без кадри и др. такива глупости. Та който и да дойде, за нас само КУР!

Същият
Същият
08.08.2016 21:12 21:12

Няма да персонализирам и търся вина,нито в предишно,нито в сегашно ръководство на града.Ще се учудя от факта,че това езеро,което се образува при всеки дъжд е резултат от тотална некадърност.Не може тази събрана вода да е на 3-4 метра от реката и да не е възможно да се оттече.Та изводът за управлението-предно,сегашно и тем подобно-НЕКАДЪРНОСТ И ТОТАЛНА НЕЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ!

Back to top button