Хасково

Стара патрулка закъса на пътя, пускат й ток. Полицията чака нови коли

Патрулка закъса в ранния следобед на бул. „Съединение“ до входа на ОУ „Христо Смирненски“ в Хасково. Екипът на КАТ опита многократно да подкара служебния „Опел“, но колата така и не искаше да запали. Малко по-рано пътните полицаи бяха на произшествие при кръстовището до автогарата.

Явно жегата е дошла в повече на 16-годишния „Опел“, коментираха шофьори. В крайна сметка друга кола подаде ток към акумулатора на патрулката, която успешно запали и потегли.

Директорът на областната дирекция на полицията комисар Ангел Цанков коментира пред Haskovo.info, че в министерството се обмисля провеждането на обществена поръчка за закупуването на нови автомобили. Цанков призна, че автопаркът в Хасковско е остарял, чисто нови патрулки няма и повечето трябва да се сменят.

Както Haskovo.info писа, не само остарелия автопарк на полицията има нужда от подновяване, а и този на линейките, където новите се броят на пръсти. В началото на седмицата стара симеоновградска линейка се запали от техническа неизправност до скенера в МБАЛ-Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иво
Иво
11.08.2016 19:35 19:35

То това е от акумулатора, а не от колата. Но иначе са за смяна и патрулките.

Mladok
Mladok
12.08.2016 12:16 12:16

Donre che e batko vi Boiko

Back to top button