Регион

Челен удар между Лада и камион в Конуш, четирима са ранени

Тежка катастрофа стана в следобедните часове на главния път в хасковското с. Конуш. Лек автомобил Лада и камион „Ивеко“ се сблъскаха челно на оживения път за Кърджали.

В резултат на силния удар и четиримата от хасковското семейство, пътувало в Ладата са ранени и са в хасковското Спешно. Двете деца и жената са с по-леки наранявания – натъртвания и охлузвания, по-тежко е пострадал мъжът, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

Катастрофа

Сега текат огледи на местопроизшествието, като движението се извършва само в едната лента.

Шофьорът на камиона, който също е от Хасково заяви пред Haskovo.info, че е видял Ладата как навлиза в неговото платно и решил, че иска да свие в пресечката. В последния момент е спрял, но руското возило е продължило пътя си и се е врязало в камиона. Шофьорът предполага, че другият водач е заспал зад волана или му е станало лошо.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
georgi
georgi
15.08.2016 13:53 13:53

mnogogadno odarena ladata

Back to top button