Хасково

Водопроводът до „Смирненски“ вече е неспасяем, пак гръмна

Главният водопровод по бул. „Съединение“ до ОУ „Христо Смирненски“ в Хасково се спука за трети път в рамките на седмица.

Заради аварията отново части от центъра останаха без вода, а майсторите от сутринта отстраняваха аварията. От ВиК съобщиха, че водоподаването е възстановено в ранния следобед.

Haskovo.info припомня, че миналият уикенд водопроводът там гръмна два пъти и абонати в центъра се жалваха, че три дни са без вода, а в блоковете има малки деца и трудноподвижни хора.

Авария

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Диви земи
Диви земи
14.08.2016 12:02 12:02

Едно съоръжение, което се поддържа „на парче“, няма как да изкара вечно. Все някога ще настъпи пълна разруха и невъзможност за водоснабдяване. Ако по някаква програма не се привлекат пари, Хасково ще заприлича на пустиня с оазиси. В голямата си част градът ще е сух, а на места ще има рекички, езерца и рибки.

Back to top button