Регион

Опел и Фолксваген се обърнаха в канавка и дере до Баните

Двама шофьори се преобърнаха вчера в канавка и дере по пътищата край Минерални бани, съобщават от пресслужбата на полицията.

Малко преди обяд на пътя Хасково – Минерални бани 42-годишен хасковлия губи контрола върху Фолксвагена си на десен завой и влиза в канавката. Мъжът е с охлузвания по гърба, прегледан е и е изписан за домашно лечение.

Около 19:30 часа на пътя преди с. Караманци в посока Минерални бани 27-годишен от смоленското Неделино губи управлението над Опела си отново на десен завой и се преобръща в крайпътното дере. Шофьорът е с порезна рана на ръката и контузия на гърдите. Прегледан е в линейката и е освободен за домашно лечение.

Димитровградските полицаи са хванали 53-годишен димитровградчанин да шофира с 1.92 промила алкохол в кръвта. 28-годишен от с. Конуш пък е задържан в Хасково заради шофиране с 1.23 промила. 21-годишен хасковлия е арестуван и за шофиране без книжка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button