Регион

Димитровградчани намесени в стрелба в Слънчев бряг, държали трева в квартирата си

Трима димитровградчани са били обект на стрелба в Слънчев бряг рано тази сутрин, съобщават от пресслужбата на полицията в Бургас.

Сигналът за стрелбата в района на хотел „Кокиче“ е подаден около 6:31 часа, когато е станалоспречкване между две групи по повод междуличностен конфликт, уточняват от полиията.

От лек автомобил „Рейндж Ровър Спорт“ с пловдивска регистрация, са произведени няколко изстрела, след което колата потеглила по пътя Бургас – Варна. Спряна е от полицейски служители на КПП в района на ресторант „Каручката”. Вътре е намерен газов пистолет. Задържани са 28-годишния А. О. – арменец с паспорт от Руска Федерация, със статут на постоянно пребиваващ в Пловдив и негов спътник е 36-годишният арменски гражданин А. А.

Задържани са и другите участници в инцидента, сред които и З. Г. на 20 г., С. В. също на 20 г. и 19-годишният А. Т. – всички от Димитровград, работещи на различни търговски обекти в Слънчев бряг.

Извършено е и претърсване в квартирата, ползвана от димитровградчаните, като са намерени и иззети няколко плика с канабис с общо тегло 70-80 гр., за което е образувано бързо полицейско производство срещу З. Г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button