Хасково

Читатели: ВиК разкопа новия асфалт пред блок в „Орфей“

За поредната ВиК авария пред блок 38 в хасковския кв. „Орфей“ сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Хората обясниха, че за последните 10 дни това е третата авария, при която от ВиК разкопават пред блока им.

Проблемите с тръбата там са толкова чести, че от водното дружество не могат да асфалтират старата си дупка и започват пак да копаят.

„Миналото лято ни асфалтираха пред блока, след като преди това 30 г. нямахме асфалт и си трошахме колите там. Още тогава предупредихме ВиК да си сменят тръбата за да не се копае новият асфалт, но те не ни послушаха“, разказа хасковлика, живееща в блок 38.

„Заради безхаберието на ВиК водата не 3, а след време ще струва и 30 лв.“, казва друг живеещ там.
Междувременно в кв. „Орфей“ възникна и втора авария за деня, алармираха от квартала.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Айде
Айде
23.08.2016 20:58 20:58

Абе граждани, ми като не искате да ви се копае стойте без вода. Ама и така лошо – пак ще се жалвате че няма вода! Какво искате да имате вода или не. Я решете най-накрая. Спрете да изкарвате все ВиК виновни за собствените си проблеми, за скапания живот, за сушата, за времето, за липсата на пари и за квот ви хрумне! Айде!

Орфей
Орфей
24.08.2016 10:21 10:21
Отговор до  Айде

Когато има авария ВиК трябва да я отстрани своевременно. За това плащаме. Но когато копаят, също своевременно трябва да си оправят дупките. Едно време Гошо ги държеше здраво и глобяваше ВиК за всяка неоправена дупка. Сега е разхайтена работа, защото всичките са гробаджии и пърдят в едно гърне. Впрочем, партията няма значение. От едно котило ли са, те не си създават главоболия. Това е проблема. ВиК са виновни, защото не си ремонтират разкопаното навреме. Освен това акфалтират некачествено и не спазват изискванията на общината, но дядо ви кмет му е през оная увисналата работа…

Back to top button