Спорт

Млади футболисти вдигнаха шампионската купа от международен турнир в Банско

Младите футболисти от димитровградския клуб „Бригада“ вдигнаха купата за първото място от международния турнир „Evima cup“ в Банско, похвалиха се шампионите.

Първенци станаха децата набор 2007 г., които представиха достойно не само Димитровград, но и България. В оспорваните мачове момчетата се раздадоха напълно.

След изиграните 4 срещи в група А срещу „Нотингам Форест“ (Англия), „Орлета“ (Пазарджик), „Дунав“ (Русе) и „Янтра“ (Габрово), бригадирчетата излязоха първи от групата и се изправиха на полуфинала срещу „Добруджа“ (Добрич). После нашите изиграха запомнящ се финал с „Дунав“, завършил 5:4.

Шампиони

С индивидуални награди от Банско се прибират Мартин Пашалиев – най-добър вратар и Радослав Николов – най-добър полузащитник.

Футболистите от набор 2008 също направиха отлично представяне на турнира.

Треньорът Деян Димов е изключително доволен от силното представяне на децата. От клуба благодарят на всички родители и спонсори, които са част от голямото семейство на „Бригада“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button