Регион

Липсата на ретро парад в Хасково напълни този в Баните, Георги Иванов извади джип

Рекорден брой автомобили участват в парада на ретро автомобили в Минерални бани, посветен на празника на общината. На паркинга пред кметството са изложени над 30 ретро коли.

Сред участниците е и бившият кмет на Хасково Георги Иванов, който показва джип Тойота лимитирана серия от 1996 г.

Иванов обясни пред Haskovo.info, че е на парада в Баните по покана на организатора Кирил Николаев, популярен като Киро Брадата, който е председател на „Ретро клуб – Хасково“.

„В Минерални бани си показваме колите, защото както виждате тази година в празничната програма на Хасково ретро парад няма“, допълни Георги Иванов.

Ретро парад

Повреда в автоматичната скоростна кутия попречи на кмета на Националния курорт Минерални бани Мюмюн Искендер да участва в ретропарада, който е част от празника на Минералната вода, съобщиха от пресслужбата на кметството. „Обещавам догодина отново да има ретропарад и тогава ще участвам“, каза Искендер, който също притежава ретро кола.

Победителите от ретро парада ще бъдат обявени и наградени тази вечер в Минерални бани.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
27.08.2016 21:01 21:01

Голям праз като е изкарал джип тоя негодник. Не пропускате да го споменете тоя дръвник. Други хора на тоя парад няма ли?

Анонимен
Анонимен
28.08.2016 20:44 20:44

Какво ни занимавате с тоя нещастник! Ей , не се избръсна тоя бе! Ужас!

Back to top button