Спорт

Димитровград почете футболния си тим, играл в А група

Община Димитровград почете футболистите и треньорите от отбора, който преди 30 г. влезе и игра в А група.

Това стана с юбилеен футболен мач между димитровградските ветерани и тези на „Берое“ (Стара Загора) на стадион „Миньор“.

Атмосферата бе празнична с много настроение и приятни изненади, не липсваха сълзи и прегръдки от многото изплували спомени.

Преди началото на приятелския мач, който се игра в две полувремена от по 30 минути, кметът на Димитровград Иво Димов, който преди 30 г. е бил в дублиращия състав на звездния отбор, подари на ветераните грамоти и юбилейни плакети.

За срещата на стадиона бе и кметът на Стара Загора Живко Тодоров, който също като Иво Димов влезе в игра.

Мач

Списък на Звездния отбор от 1986 г.: Иван Кючуков – старши треньор, Митко Добрев – помощник треньор, Дечо Павлов, Стефан Методиев, Георги Кацарски, Динко Господинов, Иван Илиев, Георги Кутянов, Дончо Донев, Живко Александров, Александър Сугарев, Трендафил Данев, Стайко Стайков, Златко Златанов, Антон Колев, Веселин Георгиев, Антонин Ганев. Четирима отсъстваха – Мавро Мавров, Динко Делев, а минута мълчание бе запазена за починалите Иван Трайков и Ангел Калбуров.

В неделя празничната програма в Димитровград продължава с турнир по тенис на корт, National Geographic kids „Малки откриватели“, стрийтбол, турнир по футбол на малки врати и музикалният спектакъл на фолклорен ансамбъл „Родопа“ – Смолян „Невястата“, който ще бъде представен в с. Добрич.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button