Регион

Спортен Опел №1 в Баните, джипът на Георги Иванов с приз за дебют

Тончо Желязков с автмобил спортен Opel GT спечели Голямата награда на кмета на Националния курорт Мюмюн Искендер от Ретропарад 2016. Купата бе връчена на Желязков лично от кмета.

„Радвам се, да ви приветствам. Надявам се да продължите да бъдете едни посланици за каузата на Минерални бани и за превръщането му в един от най-добрите курорти в България. Преди 5 г. заварихме разруха и 150 места леглова база. Сега Минерлни бани е обновен и имаме над 850 места за пресппиване. Амбицията ни е достигнем капацитет от няколко хиляди туристи в курорта. Ретропарадът се превраща в традиция. Очаквахме 35 участници, дойдоха 42. Надявам се да посрещнем още повече гости догодина“, обърна се към участнитниците Искендер.

Ретро парад

Кметът получи подарък картина на най-дългия мост в Турция от турски бизнесмени, които също бяха гости на Националния курорт.

Наградата на публиката от ретропарад 2016 получи френското бижу „Берлие“ от 1928 г., която е и най-старата кола, участвала в изложението. Тя е собственост на варненския колекционер Николай Колев.

Бившият кмет на Хасково Георги Иванов и неговата „Тойота Евър“, модел 1996 получиха една от наградите за дебютно участие в ретропарада. Другите трима отличени дебютанти са Георги Даманов с черния Мерцедес модел 230, Любо Гайдев с Порше 911 и Кристиян Желев с Волво от 1974 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button