Любопитно

Маргарита Хранова и Шкумбата препълниха Летния театър, изложиха 24 от „Топлата вода“

Маргарита Хранова и Шкумбата препълниха Летния театър в Националния курорт Минерални бани снощи.

Стотици жители и гости се насладиха на шлагерите на обичаната певица Маргарита Хранова и неподражаемия хумор на Димитър Туджаров. Специални светлинни и димни ефекти и лазерно шоу направиха кулминацията в Празника на Минералната вода, здравето и красотата още по-незабравим.

Празник

24 картини пък оставиха творците от пленера „Топлата вода“ в Минерални бани. Всички творци получиха от кмета Мюмюн Искендер плакет за първия пленер по живопис.

Арт форумът се проведе в Минерални бани от 22 до 27 август и беше едно от основните събития на празника. Всички творци благодариха на кмета за прекрасните творчески условия.

Организатор на творческото събитие беше бившият шеф на галериите в Хасково Владимир Запрянов.

Поради дъждовното време скулпторът Иван Парасков ще довърши своето произведение Икар след края на пленера. Статуетката скоро ще бъде монтирана и официално презентирана в Национлния курорт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button