Хасково

Нерви и задръствания в Хасково заради колоездачната обиколка

Задръствания покрай минаващата през Хасково международна колоездачна обиколка на България, изнервиха шофьорите по бул. „Освобождение“ в областния град.

Колоездачите профучаха по Кърджалийска малко преди 14:30 часа и свиха покрей ДАИ към околовръстното и излязоха на Е-80. Преди това по булеварда в района вече започнаха да се образуват задръствания, а локалното в посока Кърджали бе пълно с чакащи автомобили и ругаещи шофьори. По булеварда имаше и патрулки. Състезаващите се в обиколката пък бяха съпроводени от други колоездачи.

Задръствания

Десетина минути по-късно движението вече бе отпушено и колите започнаха да се придвижват.

Както Haskovo.info писа третият етап от 65-тата Международна колоездачна обиколка на България с маршрут от Кърджали до Ивайловград преминава днес през Хасковска област.

От МВР предупредиха сутринта за възможни задръствания. Състезанието започва в 13.20 часа в Кърджали. Дължина на трасето на третия етап е 162 км.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ленчето
ленчето
30.08.2016 15:59 15:59

И сега пак общината е виновна за задръстването -защо ги пуска да минат през града хахахахха. Ей голямо реване голямо чудо станало . Колоездачите преминават през града, за няколко минути се спира движението и сега голям проблем! Аз съм за догодина да влезе обиколката в Хасково! Със старт и финал от тука.

Червен генерал
Червен генерал
30.08.2016 16:40 16:40

Колоездачната обиколка на България е едно от много малкото хубави неща, които са се случили в Хасково от миналия ноември насам. И за голямо разочарование на Ленчето, общинската власт няма нищо общо с нея. Ленче, ти къде видя в горния текст думата община, или нещо свързано с нея? Дядо ти ли, Ленче, регулираше двожението, или полицията?
Ленче, земята не се върти около дядо ти Добри, другото му внуче Делянчо и госпожата със специалните специалности. Колоездачнната обиколка на България и друг път е минавала през Хасково. И друг път е имало задръствания, и друг път е имало псувни. Иначе разбирам защо искаш догодина тук да е старта и финала. Падаш си по педалите, а във вашата партия те са в изобилие. Чао и много поздрави от ген. Радев. Той идва с изстребител.

Back to top button