Спорт

Хасковският отбор първи в страната по бридж и с куп индивидуални призове

Куп призови места спечелиха хасковските състезатели на традиционния младежки лагери с 5-ти Младежки Бридж Лагер, организиран от Българска бридж федерация.

В надпреварата участваха 70 младежа на възраст от 8 до 25 години.

Състезателите бяха разделени в две категории – начинаещи и напреднали.

Представител от Хасково в категория начинаещи беше Елияна Политова, която макар и за първи път в подобно състезание се представи добре. В един от двойковите турнири тя зае 4-то място, а в комплексното класиране за момичета под 15-годишна възраст зае 3 място заедно с партньорката си Александра Стойчева.

В категория напреднали участие взеха двойките Гергана Тенева – Даниел Игнатов, Георги Тончев – Мирослав Стойчев и Ангел Тодев – Тодор Тодоров.

Георги и Мирослав се класираха на престижното първо място на имповия турнир, а Ангел и Тодор на трето. Освен това в комплексното класиране за младежи от 21-25 години Георги и Миро заеха първо място, а Ангел трето.

При момчетата до 20 години Даниел зае трето място, делейки го с Михаил Илиев от София, а при момичета Гергана си подели първото място с Лия Костова (също от София).

Отборният турнир беше спечелен убедително от отбора на Хасково, състоящ се от Гергана Тенева, Даниел Игнатов, Георги Тончев, Мирослав Стойчев и Ангел Тодев като треньор им беше Теню Тенев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
bvxbxvb
bvxbxvb
08.09.2016 14:25 14:25

selski komardjii

Белотаджия
Белотаджия
08.09.2016 20:25 20:25
Отговор до  bvxbxvb

Ти наистина си много тъп. Играл ли си някога спортен бридж та коментираш. Мноооого акъл се иска.

Александра Стойчева
Александра Стойчева
23.09.2016 3:59 3:59
Отговор до  bvxbxvb

Сериозно ли? Дори не знаеш какво е бридж, ама важното е да напишеш нещо, да си интересен…

Back to top button