Хасково

Пъстро фолклорно шетвие и фестивал оживи празника на Хасково

В пъстро шествие се представиха участниците във фолклорния фестивал „Надпей ме! Надиграй ме!“.

Съставите се събраха пред театър „Иван Димов“, откъдето тръгнаха по главната към центъра под аплодисментите на минувачите и хората по кафенетата.

Празник

Последва кратко откриване на сцената и представяне на участниците. След това всеки състав показа най-доброто от своя репертоар за радост на публиката.

На сцената на пл. „Свобода“ се представиха хасковските ансамбли „Златна Тракия“, „Китна Тракия“, фолклорен клуб „Славяни“, клуб „Любители на фолклора“, танцов клуб „Ритмика“ – Харманли, женска вокална група „Китка“ и танцов състав „Стрямалийче“ от с. Стряма, община Раковски.

Празник

Снимка: Павел Данев

Зам.-кметът Милена Трендафилова в народна носия връчи грамоти на всички участници.

Проявата е в празничната програма за Дните на Хасково.

Програма за Дните на Хасково 2016 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дидо
Дидо
10.09.2016 20:53 20:53

Шет вие вие шет

Дядо БАХЪР
Дядо БАХЪР
11.09.2016 17:10 17:10

НУЛА ОРГАНИЗАЦИЯ С ТЕЗИ ФОЛКЛОРНИ ИСТЕРИИ-ТЕЗИ СТРЯМАЛИЙЧЕТА БЯХА СПРЕЛИ ПРЕД БЛОКА НИ И АВТОБУСА ПУСНАЛ ДВИГАТЕЛЯ-ОПУШИ НИ КАТО СКУМРИИ-ПОПИТАХ ИМА ЛИ РАЗРЕШЕНИЕ-ОТГОВОРИ ЧЕ ИМАЛ-ДА АМА НЕ-ОТ ОБЩИНАТА ДА ПОМИСЛЯТ ДОГОДИНА КАТО КАНЯТ БУНАЦИ ДА ИМ ОСИГУРЯТ ПАРКИНГИ А НЕ ДА СЪЗДАВАТ ХАОС-АМАН ОТ ПРОСТОТИИ И ТЪПОТИИ!!!

снимка
снимка
11.09.2016 17:59 17:59

и кво?

Back to top button