Хасково

Хасковски пътен полицай в призовата тройка на най-добрите мотоциклетисти

Венко Велчев от ОДМВР – Хасково е сред най-добрите мотоциклетисти от Националния конкурс „Пътен полицай на годината“, който се проведе в областния град.

Наградите бяха връчени от зам.-кмета на община Евгени Консулов. Челната позиция в категорията е за Лъчезар Близнаков от ОДМВР-София, следван от Бисер Ботев от ОДМВР-Разград и Венко Велчев.

Най-добре представилите се пътни полицаи получиха грамоти и купи на тържествена церемония снощи в Хасково.

Полицай

Призът пътен полицай на 2016 г. спечели Лъчезар Близнаков от ОДМВР-София. Призът му бе връчен от главния секретар на МВР Георги Костов. Второто място в генералното индивидуално класиране спечели Васил Бакалски от ОДМВР-Смолян, а трети остана Момчил Григоров от ОДМВР-Габрово.

В генералното отборно класиране на първо място е отборът на ОДМВР-Смолян, на второ – отборът на ОДМВР-София , а на трето – отборът на ОДМВР-Габрово. Престижните награди връчи директорът на ГДНП гл. комисар Христо Терзийски.

С първото място в състезанието по теоретичната подготовка се окичи Пламен Ноев от ОДМВР-Стара Загора. Втори в този етап на конкурса остана Стойчо Янковски от ОДМВР-Пловдив. В класирането третата позиция зае Лъчезар Близнаков от отбора на ОДМВР-София. Те получиха наградите си от началник отдел Пътна полиция Б. Рановски.

Полицай

В дисциплината оказване на долекарска помощ на пострадали при пътни произшествия заслуженото първо място спечели Момчил Григоров от ОДМВР- Габрово. Второ място зае колегата му Атанас Атанасов от Сливен, а трети остана Здравко Христов от ОДМВР-Габрово
Най-точен в стрелбата с пистолет бе Атанас Атанасов от ОДМВР-Сливен. Непосредствено след първенеца остана Лъчезар Близнаков от ОДМВР-София, а третото място зае Марин Маринов от ОДМВР-Ямбол. Наградите за точен мерник раздаде домакинът на състезанието, директорът на ОДМВР-Хасково Ангел Цанков.

Освен че даде, ст. комисар Цанков и получи специален приз за перфектна организация на конкурса и приятелско посрещане от Председателя на Съюза на българските автомобилисти. В желанието си раздава награди, последният дари и първенците в състезанието по майсторско управление на автомобил. Първото място спечели Любомир Лалов от ОДМВР-Враца, второто – Валери Паланкасов от ОДМВР-София, на трето – Васил Бакалски от ОДМВР-Смолян.

Правят фургонни селища заради вълната от бежанци

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.09.2016 14:28 14:28

На това му казват-ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА …

неверни
неверни
11.09.2016 18:01 18:01

Голям пир!

Колега
Колега
11.09.2016 21:16 21:16

Браво на Венко, а за плювачите – да го духате, поне да познавахте хората, за които пишете!

Колежка
Колежка
11.09.2016 22:16 22:16

Сагласна съм

Щирлиц
Щирлиц
12.09.2016 10:03 10:03

До „колега и колежка“говоря за сегашното ръководство а не за редовият състав,на колегата БРАВО.Много добре разбирате за какво иде реч.А иначе за ваше осветление Аз лично 32г.съм изкарал в тази система и на никого не съм казвал „да го духаш“защото нашето възпитание беше друго… А сега срам ме е от интелекта Ви,от възпитанието Ви и т.н.не говоря като цяло а за такива като коментиращите…

ал
ал
14.09.2016 14:07 14:07

На колегата, да го духа ти,

Back to top button