Спорт

Рали с хасковски пилот затваря 2 дни Околовръстния път на Стара Загора

Заради провеждането на четвъртия кръг от Републиканския пистов шампионат през уикенда се затваря движението по Околовръстния път на Стара Загора.

В събота и неделя се ограничава движението по път I-5 Околовръстен път на Стара Загора и по път II-66 Стара Загора – Нова Загора, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Движението се ограничава в събота от 12 до 18 часа, а в неделя от 9 до 14:30 часа.

Пътуващите от Нова Загора за Стара Загора, Казанлък, София и Хасково се отклоняват през село Хрищени, продължавайки през Стара Загора от надлез „Наталия“ по бул. „Славянски“ и бул. „Патриарх Евтимий“.

Пътуващите от Димитровград за Стара Загора и за Бургас по път I-5 Околовръстния път се отклоняват при надлеза за село Могила през Стара Загора, след което продължават през града и през село Хрищени.

Трафикът на товарните автомобили от Русе (проход „Република“) и от Бургас за Свиленград преминава по път II-55 Нова Загора – Свиленград.

Необходимо е шофьорите да спазват пътната сигнализация, както и указанията на „Пътна полиция“.

Сред участниците в автомобилното състезание ще е председателят на “Автомотоклуб Хасково” Иван Бакърджиев, който ще стартира в Клас RC4, Серия „Спорт“ със „Ситроен Саксо“ 1600 кубика.

Haskovo.ino припомня, че в третия кръг на шампионата в Русе, който се проведе в край на юли, Бакърджиев финишира втори.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button