Хасково

Георги Иванов: Разследването за палежа на ретросалона е до кривата круша

Билборд с надпис „Един прекрасен проект с незавидна съдба в България“ е поставен на изгорялата фасада на ретро автосалона между Хасково и Димитровград.

Haskovo.info се свърза с бившия кмет на Хасково, който коментира, че това е един уникален проект за България, на който определен кръг от хора са посегнали. По неговите думи разследването на палежа на шоурума от 2 август е стигнало до „кривата круша“.

„Полицията знае подпалвача, поръчителя и нищо не прави. Според мен охранителната фирма е участвала в организацията на палежа. Салонът вече е със сериозна охрана, който иска да заповяда, но не се знае дали ще излезе“, заяви Иванов.

Екскметът заяви, че сега тече ремонт на ретро автосалона, който се очаква да получи Акт 16 и да отвори официално врати.

Haskovo.info припомня, че рано сутринта на 2 август бе разбита входната врата на салона и вътре беше хвърлен коктейл Молотов, който опожари шоурума, като изгоряха и 4 ретро автомобила. По изчисления на Георги Иванов щетите са за над 1 млн. лв.

Директорът на областната дирекция на полицията комисар Ангел Цанков заяви пред Haskovo.info, че разследването на палежа продължава, а експертизите все още не са готови.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ДЖЕЙ ЛЕНО
ДЖЕЙ ЛЕНО
19.09.2016 13:49 13:49

ЕДИН ЕГОЦЕНТРИЧЕН ПРОЕКТ СЪС ЛОГИЧНА СЪДБА В ХАСКОВО, ТОВА ХАСКОВО КОЕТО ТИ СЪЗДАДЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 16 ГОДИНИ! ХАРЕСВА ЛИ ТИ?

Минувач
Минувач
19.09.2016 14:55 14:55

Всичко хубаво тук се унищожава

Back to top button