Хасково

Хасковлии с Дунавско хоро на гръцки кораб за празника

За безпроблемно пътуване до Гърция и престой на остров Лефкада разказа пред Haskovo.info хасковлийката Албена Канева.

Петчленната група от Хасково, в която е Албена и дъщеря й, влязла в гръцко във вторник вечерта през Свиленград без никакви проблеми. Пътуването им в Гърция също минало нормално, а и днес на пристанищата на Лефкада нямало стачки на моряци от фериботите.

„Днес тръгнахме на круиз от Порто Нидри. Навсякъде има български автобуси, а и корабът бе пълен с българи. Чествахме Независимостта на България на кораба – играхме Дунавско хоро, а аз водих хорото със знамето“, разказа Албена.

Почивка

Хасковлийката допълни, че на круиза до плажа, който е в топ 10 в света – Порто Катцики, имало българи, французи, аржентинци, румънци, които останали впечатлени от българското хоро, аплодирали и питали от коя държава са нашите. После хасковлии поздравили домакините и със сиртаки.

Времето днес в Лефкада било идеално за плаж с максимални температури от 28 градуса. За сравнение днес максималната в Хасково бе 20.6 градуса.

Цените пък били поносими, въпреки че не било евтино. Хасковската група се прибира в неделя.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button