Регион

Трима ранени при катастрофа до Каснаково, удариха жена и дете на пешеходна

Трима пътници са ранени при катастрофа до димитровградското село Каснаково, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал на 23 септември, когато 39-годишна софиянка на лек автомобил Ауди А3 е отнела предимството на лек автомобил Мерцедес, управляван от 51-годишен жител на село Горски извор.

От удара са пострадали возещите се в Аудито пътници – 28-годишна жена от София, която е с комоцио, 2-годишно момиченце – с пукната устна и 31-годишен мъж – с натърване по тялото.
39-годишен водач удари жена на пешеходна пътека и я транспортира в болницата. На 22-ри в 13,50 часа, свиленградчанинът е управлявал лек автомобил Фолксваген по улица „Княз Борис” в града и е ударил пресичащата на пешеходна пътека 78-годишна свиленградчанка.

Водачът е откарал пострадалата в местната болница, където е оставена за наблюдение.

Няколко часа по-късно на хасковското кръстовище между улица „Булаир” и булевард „Съединение” също е възникнал инцидент с пешеходка. 52-годишен мъж е шофирал лек автомобил Опел и е отнел предимството на пресичаща на сигнализирана пешеходна пътека 8-годишно момиче. От удара детето е с контузия на ляв крак, прегледана и освободена за домашно лечение.

В димитровградския арест е задържан 65-годишен мъж от село Скобелево, хванат да шофира с 2,50 промила алкохол.

През почивните дни на територията на Хасково, Димитровград и Ивайловград са извършени проверки за противодействие на контрабандата на акцизни стоки без бандерол. Проверени са лица, автомобили и жилища, за които е имало съмнения, че съхраняват и разпространяват безакцизни стоки. Иззети са общо 2880 цигари от различни марки и 3,840 кг. тютюн.

При проверка на 32-годишен хасковлия на улица „Ген. Колев” в областния град са намерени 3 станиолови сгъвки с тегло 3 грама пълни с кафяво прахообразно вещество, реагиращи при полеви наркотест на хероин. Познатият на органите на реда е задържан до 24 часа.

На следващия ден, хасковските полицаи са проверили 15-годишен младеж на площад „Свобода”. При вида на униформените, младежът хвърлил запалената си цигара, за която по-късно става ясно, че се касае за марихуана. По случая работи инспектор детска педагогическа стая.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button