Хасково

И омбудсманът на конференция за защита на длъжниците в Хасково

Конференция на тема „Защита на длъжника в изпълнителното производство – практически проблеми, възможните решения“ се проведе в областна администрация в Хасково.

Форумът се организирана от Фондация „Институт за право и правосъдие“.

Професионалният юридически форум събра в Хасково омбудсманът Май Манолова, областният управител Станислав Дечев, кметът на Хасково Добри Беливанов, председателят на Висшия адвокатски съвет Ралица Негенцова, народни представители, председателят на Окръжен съд Хасково Миглена Тянкова, председателите на районни съдилища, адвокати, нотариуси, частни съдебни изпълнители от цялата страна.

Среща

„Поздравявам ви за това, че сте избрали изключително гореща и в същото време сложна тема за форума днес, каза в обръщението си към организаторите от „Института за право и правосъдие“ Областният управител.

Надявам се днес в хода на дебатите по конкретни казуси и проблеми да стигнете и до работещи решения, които да предложите на законодателите, посочи Дечев.

Среща

Фондация „Институт за право и правосъдие“ е независим изследователски център, който цели повишаване качеството, социалната активност и ангажираност на адвокатурата и на представителите на юридическата професия като цяло, по-достъпно и качествено правосъдие, по-ефективна регулация на местно и национално ниво, повече информираност и по-ефективна защита на правата на гражданите.

Председател на УС на фондацията е адв. Меглена Гунчева, изпълнителен директор е адв. Таня Стойнова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
chochko
chochko
30.09.2016 17:43 17:43

Ей тия така си получават пари без да се свърши работа само приказки приказки и в наличност нищо -въздух

поп Ставри
поп Ставри
30.09.2016 18:30 18:30

лаладжии и кмета сред тях – за какво?

Каже бе губернаторе!
Каже бе губернаторе!
01.10.2016 8:23 8:23

Как така се получава заплата без някой да ходи на работа – нека губернатора да отговори. Защо на жена му се полага всичко по кодекс – и болнични може да ползва, и отпуск, когато си иска. Да и се разрешават обедни почивки, кафе паузи, разкършване из училището и най вече човешко отношение. А на другите нищо не им се разрешава. Скоро и въздух няма да им се позволява да дишат! Благодарение на бясната директорка на това училище!

Анонимен
Анонимен
01.10.2016 15:21 15:21

Какви закони, какви морални норми и честност търсите в тая държава. Града ни е пълен с новобогаташи, които си купуват постовете с пари и услуги. Не стига, че въртят бизнес и ограбват народа, пестят и печелят от труд, заплати, от осигуровки, от нормални условия на труд, ами и искат да бъдат просветители, да бъдат директорки, да се появяват по медии и прояви, да бъдат от елита на града. Елит не се става само с титлата директор! Длъжността не е нищо, като нямаш културата , качествата и знанията! Най много да си навлечеш омразата, гнева и порицанието на тези, които наистина разбират от образование, знаят какво е нормална работна среда и как трябва да се държи един директор. Със сигурност не като изтървана от лудницата!

Back to top button