Спорт

Златен пояс за Петя Делчева от „Шестте великденски ангела“

Хасковлийката Петя Делчева спечели златния пояс от международния турнир по борба „Шестте великденски ангела“ в Симеоновград.

Вицесветовната шампионка стана първа при жените и бе наградена с пояса за най-добър състезател на турнира, посветен на шестте деца, които загинаха при катастрофата на Великден през 2011 г.

Сред останалите призьори в турнира са: Галин Гочев, който е първи при момчетата в категория 45 кг., Георги Ванчев спечели в тежка категория, а втори е софиянецът Петър Богаевски, до 85 кг. победител е Георги Димитров, Борислав Бръмчев при момчетата на 38 кг. е втори, сребърна е и Весела Бръмчева, трети места завоюваха Неждет Гюлтенов и Митко Ангелов, а първи в същата кат. 45 кг. е Галин Гочев от Симеоновград, който тренира при Петър Кирев в Хасково.

Сред официалните гости на турнира беше легендарният шампион Александър Томов.

Борба

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button