Хасково

Врачка ужили баба с 420 лв., задигнаха две коли

88-годишна жена е била измамена с 420 лв., дадени за магия за здраве, съобщават от полицията.
Вчера старицата от Димитровград срещнала на улицата непозната млада жена, която й предложила да й направи ритуал за здраве.

Потърпевшата я поканила в дома си на улица „Волгоград”, дала й 420 лв., която „магьосницата” увила във вестник и ги пъхнала в дрехите на собственичката им.

След като непознатата си тръгнала, старицата установила, че парите липсват.

Крадци са проникнали вчер в жилище на хасковската ул. „13 март“, задигнали дамска чанта с 30 лв., лични документи и ключ за Сеат и избягали с колата. Докато собствениците да го обявят за издирване, колата е открита в микроязовир в местността „Кенана”.

Откраднато е и Рено в хасковското село Динево, паркирано пред дома на собственика си с оставени на таблото контактен ключ и документи. Малко по-късно колата била открита изоставена в района на село Криво поле.

Крадци са влезли и в къща на симеоновградската ул. „Александър Стамболийски“, откъдето задигнали златни и сребърни накити и 160 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button