Хасково

Хванаха дете и двама младежи с марихуана и амфетамин

Марихуана и амфетамин конфискуваха униформените от Хасково, Харманли и Димитровград, съобщават от полицията.

При 3 операции по линия на съхранение и разпространение на наркотични вещества са иззети общо 6,5 грама марихуана и 0,5 грама амфетамин. 2,5 грама от общото количество е открито в непълнолетно момче в Хасково. При рутинен обход на улица „Варна”, пешият патрул забелязва в детето полиетиленов плик със зелената листна маса.

Харманлийските полицаи намерили още грам марихуана при проверка на лек автомобил Фолксваген. В колата на 29-годишен жител на село Бисер е открита и станиолова опаковка с тегло 0,5 грама с прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин.

Останалите 3 грама канабис са конфискувани от униформените полицаи. Те са открити в частен дом на улица „Цар Борис” в Димитровград. Дрогата е предадена с протокол от 20-годишният обитател на дома.

Тютюн и цигари без бандерол иззеха хасковските полицаи. Вчера униформените проверили хранителен магазин в село Войводово, където открили 80 цигари. Служители от полицейския участък в Стамболово пък иззели 3 кг. тютюн от частен дом в село Малък извор.

Домова кражба е станала през денонощието в село Капитан Андреево. Неизвестен извършител е проникнал след сваляне на стъкло на прозорец в жилището на улица „Одрин” и е откраднал 5 чифта маратонки, 5 монитора, компютър, кафе машина и моторна резачка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button