Регион

Пожарникарите от Харманли и Свиленград с по 600 лв. премия

Пожарникарите в Харманли и Свиленград получиха колективни награди от Министъра на вътрешните работи. Премиите от по 600 лв. се връчват във връзка с потушаването на огромните пожари през лятото, за безукорно изпълнение на служебните задължения и заради самоотвержената работа на целия състав на противопожарните служби в Харманли и Свиленград.

Колективните награди бяха връчени от старши комисар Красимир Шотаров – директор на дирекция „Оперативни дейности“ при ГД ПБЗН.

На церемониите в Харманли и в Свиленград комисар Шотаров поздрави колегите, изказа своите и на главен комисар Николай Николов благодарности за всеотдайността на служителите на пожарната. Пред тях той връчи и Заповед на министър Румяна Бъчварова, с която тя награждава с почетно отличие за доблест и заслуга втора степен комисар Николай Вълчев – директор на РД ПБЗН Хасково. Отличието се присъжда за „особени заслуги, проявена смелост, доблест и висок професионализъм при изпълнение на служебните задължение и по повод професионалния празник на ГД ПБЗН“, пише в заповедта на министъра.

Награди

Областният управител Станислав Дечев връчи грамоти на пожарникарите за изключителен професионализъм и безрезервна работа при овладяване и потушаване на пожарите в Хасковска област през лятото.

Той връчи и грамота за проявен висок професионализъм на комисар Николай Вълчев. От своя страна директорът на регионалната противопожарна дирекция благодари на всички за признанието и заяви, че връчените отличия приема като поредното колективно признание за екипната работа и професионализма на служителите на пожарната в Хасковска област.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button