Регион

Местят делото за стотиците кила свиленградска марихуана в Хасково, била за разпространение

Делото за 300-те килограма марихуана, открити в Индустриалната зона на Свиленград, се мести в Хасковския окръжен съд, съобщават от прокуратурата.

Днес Хасковската окръжна прокуратура повдигна обвинение спрямо 60-годишния Петър С. и Атанас С. на 66 г., за държане на високорисково наркотично вещество – марихуана без надлежно разрешително, с цел разпространение.

Последната част от обвинението е добавена сега след събраните допълнителни доказателства и делото, което първоначално бе при свиленградските прокурори, сега се поема от хасковските.

Както Haskovo.info писа, на 5 октомври при полицейска проверка в имот в индустриалната зона, стопанисван от двамата обвинянеми, бе открита над 300 кг. марихуана, която се сушала. Канабисът се отглеждал в съседство и бил предназначен за разпространение.

Двамата обвиняеми са задържани с прокурорско постановление за 72 часа, през който срок Хасковската окръжна прокуратура ще прецени за внасяне на предложение в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Боб Марли
Боб Марли
08.10.2016 21:20 21:20

Ние си мислехме, че е за собствени нужди, пък тя била за разпространение тая марихуана! Ц, ц,ц,…
Дяволска работа! Всички останали земеделски производители на марихуана в района не са я отглеждали с цел разпространение, явно! Субсидии ли получават, присъди ли…??? Я дайте малко информация! Хванали ги, хванали! И какво? Нищо! Едно ГОЛЯМО НИЩО!

Анонимен
Анонимен
10.10.2016 10:00 10:00

„високорисково наркотично вещество“
ХААААААААААААААХАХАХА
Откъсаци

Back to top button