Любопитно

Поредната голяма сватба в Хасково събра и местни политици

Поредното голямо сватбено тържество се провежда в Хасково. Над 400 гости се очакват в хасковския сватбен салон за да поздравят младоженците Фаик и Севджан Фаик.

Фаик е внук на бившия районен мюфтия на Хасково и брат на съпругата на областния председател на младежкото ДПС Мюмюн Мюмюн – Айфер, които също са на тържеството.

Кумове на младоженците пък са общинският съветник Сунай Алиев със съпругата си Гюлер.

Фаик и Севджан вече вдигнаха една сватба в турския град Бурса, откъдето е булката. Сега те ще заживеят в Хасково.

По традиция преди да отидат до сватбения салон младоженците си направиха фотосесия в красивия парк Ямача.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

12 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Чочко
Чочко
08.10.2016 19:17 19:17

Голяма новина даже чак леко настръхнах от кеф

valeri
valeri
08.10.2016 20:24 20:24

Na Iamacha ima hristianski simvoli kakvo praviat riazanite tam postoianno nali ne jelaiat da govoriat ezika na stranata v koiato sa rodeni

Ахмет ö.
Ахмет ö.
08.10.2016 20:50 20:50
Отговор до  valeri

Бахти тъпия дето излезна! Абе какво общо има религията с езика а и с държавност и единност. Още още- сепаретизм, етнос, радикализм, секуларизм, екстремизм, либерализм.. стига ти толкова! Но за да разделиш нещата трябва да се образоваш и да не си ограничен! Спри да гледаш порно а се образовай! Иначе си идеален пример който рефлектира ай-кю то на средния българин. Хайде ейвалла зевзек хериф

Тодор
Тодор
08.10.2016 21:46 21:46
Отговор до  Ахмет ö.

Съгласен съм с теб и се радвам, че се опитваш да пишеш грамотно. Само дето – 1) пред „а“ и „който“ се поставя запетая; 2) накрая на сложните терминологии, които си ползвал има едно „Ъ“ пр. „радикализЪм“. Иначе евала-то ти е за 6+ :)

Ахмет ö.
Ахмет ö.
08.10.2016 22:39 22:39
Отговор до  Тодор

Жив и здрав Тодоре не ме изненада! Правилата за запетаите не знам, но специално след „който“ и „но“ знам че има. Нарочно провокирах (характерно за мен) и ти се хвана. Наивно се опитвам да ви подскажа, че нямам никакви интелектуални претенции, но според вас естествено се „опитвам“ или направо умирам да оставя впечатление на грамотен. Понеже именно такъв е средния българин- комплексиран, с претенции и оплюва един друг. Милост Тодоре, че не е лесно човек да е перфектен в 3 езика едновременно (английски, турски, български) говоримо и писмено. Именно от английския идва и грешката „зм“, защото думата примерно е secularism и накрая се чете „зм“.
И накрая, ако трябваше да ти отговоря с едно изречение, то щеше да изглежда горе-долу така: не съм писател нито машинопист, а работя в сфера, където също се изисква висока компетентност и лицензи, но не и запетаи. Ето затова цент не давам за тях.
И с това есе се постарах да сложа колкото се може по-вече запетаи, (ето още една) само за да те оставя доволен. Дано го оцениш! Хади бакалъм топ серсем (футболист).

Ахмет ö.
Ахмет ö.
08.10.2016 22:43 22:43
Отговор до  Ахмет ö.

Братле ето още в случай че съм пропуснал (като гледам съм), ето:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , , , ,,, ,,, ,,, ,
Сложи ги ти където трябва
:)

Тодор
Тодор
09.10.2016 3:07 3:07
Отговор до  Ахмет ö.

Погрешно си ме разбрал. Целта не ми е да се заяждам с теб. Аз имам колкото познати българи, толкова познати турчета в тоя град. Но ти сам прояви претенции за правопис и грамотност, затова бих ти казал още нещо, та БАРЕМ не се излагаш – „средния българин“ всъщност е „среднияТ“ (той; пълен член). ;) Хади бакалъм със здраве.

Ахмет
Ахмет
09.10.2016 8:10 8:10
Отговор до  Ахмет ö.

На мен най добрия ми приятел е българин. Вс си е до човек.
Сега аз ти казвам, че незнам правилата за запетаи, а ти ме изкара с претенции..
Как да ти го кажа, за да ме разбереш правилно? Чувството за излагане го знам, но в случая не изпитвам грам от него. Никога не бих се върнал в началото на коментара, който вече съм писал, за да го преразгледан за правопис преди да публикувам. Не ми се плаща за това. Нека ти върна закачката- „барем“ е неправилна дума, изговаря се така предимно от нашите цигани. „Бари“ е правилно.. сега ще оспориш, че аз съм учил в БГ.. да но четях и турска странична литература, понеже в у. заведения на тази ограничена държавица не се предлага. Ето затова ми се снижава и оценката по БГ. Оценка- това е нещото, което отразява несъвършенствата в определен предмет и при нормални обстоятелства би трябвало да те замести като критик. Но се представя там където трябва, а не на критичните съграждани по форумите. М/у другото, то и ти си сигурно учил чужд език заедно с българския поне 8 г (втори, дори трети език задължително). И перфектен ли си в него?
Хади бакалъм йаваш йарма сени

Ахмет
Ахмет
09.10.2016 8:25 8:25
Отговор до  Тодор

А Тодоре съгласен съм с теб, че „той“ е член и то пълен.. да братле :)

Соня Рашева
Соня Рашева
09.10.2016 8:23 8:23

Тодор е прав! Аз също не искам да се заяждам, но…..щом си се образовал до три езика и единият е на държавата, в която си гражданин, то следва да се знае правоговора и правописа му много добре. С оглед на самочувствие, претенции, ниво на интелигентност! Сигурна съм,че знаеш това и правописа също! Нямам за цел някого да обидя, а изказах мнение по една вълнуваща ме тема! Хубав ден!

Ахмет
Ахмет
09.10.2016 8:31 8:31
Отговор до  Соня Рашева

А какво става ако съм гражданин и на трите държави (с 3 паспорта съм) и в БГ не вадя пари (нито с българския), а само идвам да харча, както многото ни граждани навън? Пак ли сте на същото мнение?

1234567
1234567
09.10.2016 14:34 14:34

ДААЛЪ КЮПЕК,ЩО ПЛАШИТЕ ДЕЦАТА С ТЕЯ КРИВИ КРАТУНИ

Back to top button