Хасково

Арестуваха трима хасковски младежи, хвърлили хероин от Мерцедес

Трима хасковски младежи са в ареста за съхранение на дрога, съобщават от полицията.

Снощи в 21,25 часа на булевард „Раковски” в областния град те са спрени с лек автомобил Мерцедес.

Още преди да спре колата, униформените забелязват, че от нея се изхвърля полиетиленов плик. Установено е, че той съдържа 40 по-малки пликчета с кафяво прахообразно вещество, реагиращо на хероин.

24-годишният водач на колата, познат на органите на реда и спътниците му на 20 и 21 г. са задържани по образуваното досъдебно производство.

На 7 октомври димитровградските полицаи са проверили двама младежи на 29 и 30 г. В първото момче и къщата му са открити 4 станиолови топчета с марихуана, а в леката кола на втория, под предна дясна седалка на Фолксваген „Пасат” са намерени 30 грама трева. Димитровградчаните са задържани до 24 часа.

Икономическите полицаи съвместно със служители на Митница-Бургас са конфискували 2661 артикула на защитени търговски марки и недекларирани тонер касети. Вчера полицаите извършили проверка на влизащ в страната товарен автомобил Даф с ремарке, собственост на свиленградска фирма с водач 40-годишен мъж. В хода на проверката е установено наличие на чорапи, якета, блузи, дънки с лого на запазени марки без разрешение на правопритежателя. Установени са и 191 тонер касети, които не са декларирани. Съставен му е акт.

Безакцизни цигари и тютюн иззеха служители на ОДМВР Хасково. След проверки на територията на Хасково, Харманли, Свиленград и Димитровград са иззети общо 6560 безакцизни цигари и 6,3 кг. тютюн, като са съставени актове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button