Регион

79-годишна хвърли от тересата 9300 лв. на мним полицай

Телефонни измамници, представящи се за полицаи, отново ужилиха възрастна жена в Димитровград, съобщават от пресслужбата на полицията.

Този път жертвата е на 79 г. по схемата, че трябва да хвърли през балкона парите си за да заловят телефонни измамници.

Жената събрала 9300 лв. и ги изхвърлила през терасата си.

Малко по-късно тя разбрала, че е измамена и сигнализирала полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
теню тенев
теню тенев
12.10.2016 15:42 15:42

Е и какво като е сигнализирала в полицията Да не би да чака МВР да и върне парите А всеки ден се РИВЕ че пенсионерите умират от глад заради ниски пенсии 9000 лв откъде толкова пари в един НАСРАН пенсионер

Габриела
Габриела
14.10.2016 10:59 10:59

Вчера са звънели и на баба ми… Първо „майор Иванов“ я предупредил, че е в нечий списък и ще и се обадят след малко за инструкции.. Обадила и се жена да и обяснява, че се е случил инцидент и незабавно някой щял да дойде, баба да им даде пари… Тя им отговорил, че са объркали човека и знае че са измамници, онази я нагрубила и заплашила, че ще дойдат да я пребия… И така, общо приетите и неприети разговора бяха 5 от „Няма номер“….

Back to top button